sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Takana agi viikko

Huh huh ja hiphei :) Viime viikolla tuli käytyä hallilla monen monta kertaa ja Ruutin kanssa vähän mietiskeltiin ja pureskeltiin tulevia treenisuunnitelmia.

Verkkokepit on ok, aloituksia harjoitellaan ja kiva rytmityskin alkaa löytyä. Kohta pitäisi sitten varmaan yrittää niitä verkkoja vaihtaa ohjureihin tai heivata kokonaan pois. Tätä pitää vielä katsoa.

Kontaktien kanssa onkin sitten vähän mietittävää ja treenattavaa, sillä ei tuo yhteinen idea löytynyt vielä sinne pääty käyttäytymiseen.

Muutoin ollaan harjoiteltu hyppyä ja putkea, jotta saataisiin niihin yhteistyö & ohjaus. Sunnuntai illan myöhäistreenit oli kyllä mainiot :)

Ruutin kanssa myös ehdittiin käydä vähän koulun pihalla tokoilemassa, seuraaminen on kyllä ihkua sen kanssa :) liikkestä seisomista ollaan opeteltu vähän enemmän.  Vähän tolkuttomasti tulee tehtyä sisällä, kun vaan saa hyvän raon. Ajoittain se rako sitten kutistuu, kun Janne tuumaakin, et nyt on hänen vuoro.

Pepsin kanssa käytiin lauantaina tokoilemassa tapiksella, liikkeet läpi, pl paikkamakuu ja metallinouto. Treeniä treeniä. Pitää vähän tuota ajankäyttöä tehostaa vielä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti