keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Terveet silmät pojilla ja näytelmäharjoituksia

Aurinko on paistanut kai pari viikkoa toden teolla, tuulistakin on ollut ja lunta tullut vähän lisää. Paljoa sitä ei ole vieläkään. Valitettavasti yöpakkaset ja suht matalat päivälämpötilat pitävät tilanteen suht samassa ja liukasta on kaduilla ja kentillä. Mettälenkilläkin on jäinen pinta, mutta ihan kivasti siellä on pystynyt jopa vähän hölkkäilemään. :)

Maanantai aamusta hyödynnettiin mummin iltavuoro ja Janne pääsi mummin luokse aamupuurolle ja tutkimaan paikkoja. Mummilla riittää tavaraa, kukkia, purkkeja, hyllykköjä ja onpa Janne päässyt tutustumaan C-kasettisoittimeen. Toki meillä sellainen on vielä kotonakin, mutta luultavasti Janne ei tule itse paljoakaan C-kasettia käyttämään ;)

Minä ja pojat suunnattiin kohti Eläinlääkäri Focusta ja silmätarkastusta. Toisten maanantai aamu alkoi kurjemmin, sillä valkoinen japaninpystykorvan kokoinen koira tuotiin melko viimeisillä hetkillä ja sinne hän jäikin. Ei ollut kovin mukava seurata, mitä koiralle sen jälkeen tapahtui. Ei mitään ihmeempiä, mutta... silti :(

Molemmille pojille terveet paperit :)

Ruuti on jatkanut agility ja tokotreenejä ja viime sunnuntaina käytiin näyttelytreeneissä. Ruuti näytteli pentua :) taisi onnistua siinä ihan hyvin ;) Tunnin aikana alkoi löytymään korvat, mutta kyllä tuo koira on niin uros kuin voi vaan olla, aina vain nartut mielessä, hajutkin käy. Tiistaina lenkillä yritti astua Oonaa ja oli ihan hyrr hyrr.. kevättä täynnä koko poika.

Pepsin kanssa treenailut on vähissä, mutta TOKO koe odottaa viikon päässä. Ollaan me sentään käyty pari kertaa...
Agi saralla kisasivat omissa kisoissa pari hylkyä ja Kotkan reissu peruuntui työesteiden vuoksi :/ Imatralla on itse tuomarina, joten... pääsiäisenä sitten varmaan jossain..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti