maanantai 26. maaliskuuta 2012

Missä Pieksämäen harmonia?

Ei onnistunut treenaaminen VOI-kokeeseen. Pepsi oli ihan huuhaana - ei mitään koomailua, vaan uteliaisuutta kehän ulkopuolelle. Eikä taatusti ollut kukaan tuttu ketä sieltä kaipasi, liekkö bortsu tyttö tehnyt jotain vaikutusta muuten Pepsiin...

Paikkamakuu oli ansaittu ja hienosti tehty 10. Vire oli sunnuntai fiilis, eikä mitään tekemisen meininkiä ollenkaan. Seuruu oli kohtalaista mutta sitä normi väljää, ja perusasennot oli tosi vinoja, siitä 6,5. Seinään päin menotkin teki hyvin. Istumisen seisoi (?) luoksetulon seisomisen istui ja ruudusta jäi tassut ulos. toisella käskyllä, eteni sentään vähän sisemmäksi eikä siis mennyt heti maihin. Hyppynoudosta vetäisi ysin vinolla perusasennolla - ei oikein tiennyt eteen vai sivulle oli tulossa. Metallin 7, toi eteen ja sivulle hyppäsi ja jäi vinoon, tunnari samoin 7 samat perusteet, tällä kertaa alkuhäröilyjä ei ollut ja laukalla meni kapuloille ja teki tarkkaa ja harkitsevaista työtä. Olisi saanut olla nopeampi, takaisin tulikin ravilla. Kaukot sitten nousi istumisen seisomiseen, otti aimo etenemisen käydessään siitä istumaan, ja eteni vähän jokaisessa, 1,5 mittaansa sitten. Että tämmöinen. 4 nollaa, 133 pistettä. Pohjat voittajasta.

Noh, kattelin noita mein treenejä eilen nauhalta, niin samanmoistahan se on ollut treenitkin, että ohjaaja nyt vaan skarppaa ja pistää treenit kuosiin, niin eiköhän se siitä :) sunnuntain aamun treenit oli mukavat ja reippaat :)

Ruuti Rutanenkin pääsi perjantaina ryhmän hallitreeneihin. Paikkamakuu 2 minsaa oltiin paikallaan ( hihnassa ja minä lähellä edessä), mutta hetkeä ennen maahan käskytystä meinasi käydä moikkaa Arwon. On - Off :D Nyt keskittyi halliin tullessa jo vähän paremmin ja nopeammin minuun, ( tuttu paikka) mutta välillä vähän vaihtoi vapaalle.

Ohjaaja saa olla vain sika nopea palkkaaja ja miettiä treenit valmiiksi etukäteen.

Nyt on ollut vähän fiilis, että on pakko treenata silloin kuin vaan pystyy, eikä kuitenkaan oo ollut edellisten treenien jälkeen "purkua" ja uuden suunnitelman tekoa. Tämähän koskee molempia koiria ;)


Ruutin kanssa agitreenejä ollaan suunniteltu ja tehty ja siellä oppimistakin on tapahtunut.


Ryhmätreeneissäkin keskittyy hyvin tekemiseen :)


Hyppääminenkään ei näytä enää hassulle, kun rimat on olleet välillä 55 cm ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti