sunnuntai 19. elokuuta 2012

Pepsin kesäpuuhailut kokeissa

Pepsi on ehtinyt visitoimaan 3 toko-kokeessa kesän aikaan.  Lappeenrannassa 26.6. iltakokeessa oli kolmas pisteillä 201, Haukkiksessa 5.8. voitti 218,5 pisteellä ja Pieksämäellä 11.8. irtosi jo sentään 2-tulos pisteillä 235 ja viides sija. Eli pari pokaalia on kertynyt näistä harrastuksista. Kokeet on tehty vireellä, on vähän kuuma ja kunhan tehdään ja perusasennot vinoilla ja tietty mausteena pari nollaa, sehän riittää. - ettei se riitä mihinkään ;) Ei niistä sen enempää ;D Tokoilu on anyway kivaa. Ei ole ehkä kovin toimivaa treenata Ruutin kanssa ja viedä Pepsi kokeeseen ;)

3.8. Pepsi otti ASCAN (Australian Shepherd Club of Amerikan) ensimmäisiin agilitykisoihin Suomessa, jotka alaosasto Finasc järkkäsi.

Olimme Jannen kanssa Taina-siskoni luona samalla kyläilemässä ja koska kisat olivat arkena ja Santun lomat pidetty, niin minä osallistuin Pepsin kanssa kisoihin. Komiat oli nauhat :)


Hyppyrata Novice 0 tulos ja 2 sija
Hyppyrata Novice 0 tulos ja 3 sija
Agilityrata Novice 30 ja 5. sija
Agilityrata Novice 10 ja 4. sija
Vihreät nauhat ovat nollaradoista :)


Kahdella nollalla hyppyradalla ansaitsi "sertin"
 eli amerikan malliin sitten
JS-N tittelin

Agilityradoilla meille tuli sikäli ne normaalit virheet eli kontaktivirheet, joskin ekalla villistä keinusta ja puomin alastulosta ja toisella radalla a:n alastulosta, mutta puomin kontakti oli superhieno!! Josko löytyi ratkaisu... aika näyttää...

Sisko likka vetikin sitten neljä nollaa ja oli kisapäivän paras :)

Kaikki tulokset aussie palstalta


9.8. Kotkan iltakisoissa agilityrata ei onnistunut, mutta hyppyradalta pyörähti nolla ja kolmassija. Santtu siis ohjaksissa.


18.8. piirinmestaruuskisat Haminassa saivat "loistavan" alun todella huonosti nukutun yön jälkeen, sillä Janne sairasteli ja valvotti, enimmäkseen kyllä minua, mutta isikin osansa siitä sai. Haminaa kohti aamulla lähti ajelemaan jokseenkin väsynyt mies..

Agilityradalta hylky... Hyppikseltä hylky. Joukkueradalle ehti sitten ohjaajakin herätä, hassua miten se väsymys vaan sitten antaa loppujen lopuksi periksi, illallahan kun pitäisi käydä nukkumaan ei väsytä sitten yhtään...

Joukkuerata menikin sitten hyvin :) Pepsi teki kaikki kontaktit! Nollarata! :) Ja kun joukkuekaverit Sanna teki Civillä vitosen ja Pessillä nollan ankkuriradalla, Hennan ja Bellan kymppi jäi laskennasta pois, niin vitosella irtosi tänä vuonna maxien joukkuekulta :)Maxien joukkuepiirinmestarit 2012
kuva Anne Lind

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti