sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ruutin kesäpuuhat 
Mitäs se Ruuti on touhunnut pallien poiston jälkeen, muuta kuin reenaillut, puuhastellut, leikkinyt, varastellut ruokaa ja elellyt kotikoiran elämää kera taaperon ja äipän ja toki lenkkeillyt.


 
Juhannuksena käytiin treenailemassa jälkeä Tiinan ja kelpojen kanssa ja sehän näytti ihan jäljestämiseltä. Sittemmin ei ole taidettu käydäkään... ei tuon taaperon kanssa oikein tuu lähdettyä ja kaikki illat menee joko tokon tai agilityn parissa.
 
 
Heinäkuun puolessa välissä oltiin TOKO leirillä Haukkulaaksossa
- ja kyllä oli kivaa ja kyllä oli rankkaa :) Ja sitten jatkettiin reenailua :)
 
 
5.8. vahvistettiin Ruutin Tokon kilpailukirja ja 6.8. peruttiin osallistuminen Pieksämäen kokeeseen. Paikkamakuu muuttui niin levottomaksi ja itse asiassa räjähti yks kaks atomeiksi avaruuteen..  Haukkiksessahan teki tosi hienon paikkamakuun leirillä häiriössä...
 niin notta... sitä korkkausta sitten odotellaan....

 

Agilityn puolella ollaan myös päästy vähän treenailemaan kunnolla, kun hyppykin alkaa maistua, kun ei jalkojen välissä kiristä :)

20.8. käytiin epistelemässä mölliradalla, humpsuteltiin nolla ja voitettiin :)

25.8. päästiin ihan viralliselle radalle nollakoiraksi testailemaan Samin rataa, yhdellä putken väärällä päällä selvittiin radasta, mutta puolessa välissä keppien jälkeen Ruuti oli sitä mieltä, että nyt ainakin pitäisi jo olla palkanmaksun aika :) Tässä kohtaa hyppy oli niin poikittain, ettei osunut Ruutin silmiin, joten ajatus radan jatkumisesta ei käynyt mielessä. Löytyihän se hyppy ja sitten taas jatkettiin.

Tuleville kanssakilpailijoille jo nyt pahoitteluni, saatan olla tosi yltiöpositiivinen (= ärsyttävä) rataantutustumisissa, sillä vitsi että oli kivaa olla taas "viivalla" :) Ykkösten radoista kannattaa ottaa ilo irti, voi olla ettei niitä sitten nousujen jälkeen enää vuosiin taas näe.
... tai sitten ne on edessä nopeammin kuin arvaakaan :/ never know.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti