sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Nuuskuti nuuskuti :)


Kouvolan Kääpälässä käytiin nuuskuttelemassa 3.6.2012. 
Nyt sattui 3. jälki ja avonaisempaan maastoon. Tuuli pyöritteli hajuja, viikonloppu oli kostea, mutta ei kuitenkaan ollut satanut tietääkseni jäljen päälle missään vaiheessa. Pepsi oli huomattavasti huolettomampi jäljestäjä kuin viikkoa aiemmin ja vauhtiakin tuppasi olla tuplasti eli jarrutella piti kovasti ja siitä huolimatta toiminta ei muuttunut toivottavaksi = varmemmaksi ja selvemmäksi.

Noh mutta 47/50 eli jäljellä pysyttiin kohtuullisesti.

Pepsi ohjataan alkumakaukselle. Pepsi tutkailee makuun kulmasta ja kulmaan ja tarkastaa makuun taustan, matkanteko alkaa. Pepsi jäljestää pienellä aaltoilulla jäljen oikealla puolella. Ensimmäinen osuus edetään suurimmaksi osaksi näin aaltoillen ja maavainulla, sekä kahdella hieman pidemmällä pistolla. Kulma nuuskutellen. Toinen osuus samoin aaltoillen, mutta nyt yksi narunmittainen syherö. Toinen kulma hyvin. Kolmas osuus taas mukavavauhtista työskentlyä, yhdellä pidemmällä syrjähypyllä.  Sorkan olivat murkut vallanneet joten Pepsin oli jätettävä sorkan nuuskuttelu ja ihmeteltävä vain murkkuarmeijaa. Liekoö tuuli vaikuttanut tänään harvapuustoisella kankaalla Pepsin menoon. Pieni epävarmuus oli havaittavissa menossa ja Pepsi haki useasti katsekontaktia ohjaajaan, kuin varmistaakseen onko ajolina oikea. Pepsillä on jäljestykseen sopiva tasainen matkavauhti, joten ei muuta kuin samalla vauhdilla Voi luokkaan.
Tuula Pekkalin

Tällekin metsäviikonlopulle siis tavoitteet täyttyi. Treenit meni ihan mönkään viikolla (...ja niin meni kokeen jälkeenkin ;))

Voi luokkaan on anomusta vetämässä, katsotaan sitten milloin onnistaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti