lauantai 17. toukokuuta 2014

Vapun päivä ja TOKO kokeilua Ruutin kanssa


Vapunpäivän TOKO - koekin alkaa muodostua perinteeksi Lappeenrannassa. Ruutin vuoro välillä olla tulessa ja katsoa miten treenit tukevat kokeenomaista. Ahkeran alkutalven paikkamakuu treenin 0-pistettä helmikuun kokeesta vähän latistivat treeniä, mutta treenailtiin edelleen ajoittain aktiivisesti, mutta aika paljolti itsekseen, mutta eri tavalla.

Itse kokeen alkaessa ei juuri jännittänyt - ei saisi viedä koiraa kokeeseen, kun sillä on paikallaolo ongelma, mutta joskushan sitä on kokeiltava. Nyt välissä oli siis 3 kk treeniä. Ohjaajan poistuminen tilasta on vaan hyvin haastavaa Ruutille.


No mutta onnistuihan se :) Ruutille AVO1, 177,5 pistettä ja sijoitus 2./6

Vinkui paikallaolossa jonkin verran, rikottiin kapula, jonka Ruuti olisi voinut noutaa ja noutikin, tosin omalla päätöksellä, kun ihmeteltiin mitä siinä voi tehdä.. ja vielä hiljaa, toiseen noutoon tuli sitten ääni.

8 paikkamakuu
8 seuraaminen
9,5 liikkeestä maahanmeno
9,5 luoksetulo
9,5 liikkeestä seisominen
8 noutaminen
10 kauko-ohjaus
8 estehyppy
9 kokonaisvaikutus

Ruuti oli erittäin pätevä ja toko on niin sen juttu <3 Tämä oli se viimeinen avon ykkönen, joten nyt kasaillaan voittajaluokkaa oikeasti. Tunnari on suurin haaste, samoin paikallaolo ;), mahtuuhan niihin kaikkiin liikkeisiin jonkin verran säätöä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti