perjantai 7. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän tokot..Syksy on mennä hujahtanut pääasiallisesti tokoillen. Marraskuun alkupuolella lumi vähän käväisi, mutta suli pois vielä. Joulukuun eka päivä saatiin lunta kunnolla maahan ( Antti - myrsky), mutta toistaiseksi ei ole kuin vähän hidastanut pihatreenejä, lumitöiden muodossa.

Pepsin kanssa startattiin itsenäisyyspäivän kunniaksi EVL:ssäkin, niin ollaanpa siellä sitten... ikuisesti ;)

8,5 paikallaan istuminen ryhmässä 2 minuuttia
5    paikallaan makuu ryhmässä 4 min häirittynä ( ennakoi maahanmenon & istumaan nousun ja vähän kankkua heilutteli)

6    vapaana seuraaminen... on vähän vapaata ja irrokasta varsinkin juoksussa + se perusasennot vinoi.
5,5 Z liikkeestä jätöt  I-S-M, seisoi, seisoi ja meni maahan... ja se seuraaminen väljää
8   luoksetulo - tähän olin itte tyytyväinen kyllä ihan kympin arvosta :)
0   merkin kautta ruutuun... merkin säde oli maalarin teipeillä jossa vieras haju ja ehkä vähän muistutti tunnaria... ja meni maihinkin ja ruutuun päädyttyä oli ulkona, tassut.
****
0   merkin kautta vasemman haku... vasemmalla myö ruutu hyvin kohdillaan.... 4 käskyllä taisi tulla vasen kapulakin :)
9  metallihyppynouto ( keskimmäisellä)
8  tunnistusnouto ( toi eteen väljästi + vinoperusasento
5 kaukot, vähän eteni, kaksi käskyä yhteen vaihtoon ja ennakoi perusasennon, mut mie olin asennon vaihtoihin lähes tyytyväinen :)

173 pistettä ei tulosta mutta liikkeet läpi hyvinkin kokeenomaisesti ;) ja jotain tämän suuntaista oli treenien osaltakin odotettavissa. Ruudun merkki oli yllätys, sen olisi pitänyt onnistua, eli ruutun luotin aika paljon. Ohjattu oli arpapeliä.

Tässä vielä video: Kiitos Tiina T:lle ja Iinalle jelpistä.Treenilista on saatu aikaiseksi taas ja treenit polkaistu käyntiin. Seuraava koe kyllä odottaa jonkin aikaa, vuoden vaihteessa pistetään toko vähän sivuun, jos aika ei riitä. Jos pihamaalla pääsee tekemään, niin eiköhän sitä jotain sitten tehdä. Omat työt alkaa, tammikuu pyhitetään arjen hallinnointiin ja opetteluun.

Ja Ruutiin... Se tuskin heittäytyy lomalle ;) virkaintoa löytyy jo kiitettävästi tälläkin aktiviteetilla, toivottavasti kun saa päivät olla rauhassa miulta ;) se rauhallisuuskin alkaisi löytyi... katsotaan ja elellään sen mukaan sitten.


Ruutin kanssa ehdittiin pari kertaa jäljelle ja jotain aina jäljeltä löytyikin. Viimeisellä ennen lumia, oli kepitkin ja nekin löytyi tosi kivasti. Jäljestystä häiritsi mies, joka huuteli omaa koiraansa, ja vähän itsekin epäröin, näinköhän miulla on kohta kaksi jälkikoiraa... Mutta ei sitä sitten näkynyt. Hyvin sateinen ilma ja rinteessä tuuli iloisesti liikutteli hajua. Ja edelleen vauhti on vähän liian kova. Jotenkin vain se kunnon veto tuntuu paremmalta... noh, työstetään ensi kesänä lisää..


Agitreenailut on jäänyt vähemmälle, mutta ainakin kerran viikossa ollaan käyty. Ryhmämme koostuu 1-3 luokan kisaajista, joten omalta mukavuusalueelta on jouduttu poikkeamaan ajoittain. Ruuti kyllä tekee, jos osaan vain riittävästi auttaa, mutta pitäähän sille juttuja ja kikkoja opettaa ;)

Tokoa on otettu jonkin verran, mutta Pepsi on ollut vähän etusijalla nyt. Ruuti handlaa aika kivasti alo-avo liikkeet paikkamakuuta lukuunottamatta, joten ei viitti liikaa jankata. Merkkiä, ruutua, tunnaria kyllä on otettu, viimeeksi mainittu jäi talvitauolle. Kaukojen seiso-maahan sujuu ihan ihan läheltä, mutta sellainen rauhallisuus ja keskittyneisyys on niistä hetkistä kadoksissa totaalisesti.  Tosi huonosti ollaan päästy kimppatreeneihin ja huonosti saatu porukkaa paikalle. Kahdesti on kuitenkin häiriössä paikkamakuukin mennyt kohtuullisen lupaavasti, eli jatketaan treenailua.
Oona jossa ei ole juurikaan karvaa, luovuttaa sitä taas ihan kiitettävästi. Kyllä, kyllä siinä viime vuosina on ollut karvaakin ihan kiitettävästi. ( Ja Ruutiin ja Välkkyyn nähden kenelläkään ei olekaan karvoja :P)       Rokotuksilla otettiin vähän näytteitä ja ensimmäinen pissanäyte on nyt sitten otettu Oonalta kuin minä olen ottajana. Ca-oksalaattikiteitä sieltä löytyi ja vähän bakteereja, antibiootti kuuri ja ruoka vaihtoon, jonka Oona pisti säkin puolessa välissä vaihtoon. Ei syö, niin ei. :/ Nyt katsellaan, jos barf puolelta löytyisi sitten apua. Ja mitä sanoo uusinta näyte sitten. Muutenhan tuo on kuin nuori tytön hupakko edelleen :) On jotain päiviä, jolloin vanhuutta on havaittavissa, mutta tuppaa karistamaan ne kunnon lämpimillä yöunilla sohvaan hautautuneena ja pää tyynyllä ;)
 Tässäpä vielä vähän jotain poseuskuvan tyyppistä 13.12. otettuna :)
Mut nyt taitaa blogi hiljentyä tältä vuodelta joulun viettoon ja katsellaan ensi vuotta sitten kun sen aika on ja alkaa tapahtumaan :)
Rauhallista ja makoisaa joulua!
... Rauhallista ja hauskaa Uutta Vuotta myöskin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti